آشپزی ایرانی یکی از کاملترین ترکیبات غذایی در جهان را شامل میشود. خورشها و آشهای ایرانی نشان میدهد که (به طور سنتی) زنان ایرانی با شناختی دقیق از مواد غذایی و ترکیب آنها با یکدیگر برای غنیتر شدن هر چه بیشتر غذاها، به بازده خوبی دست یافتهاند.در کتاب آشپزی ایرانی بیش از 60 نوع غذای ایرانی را آموزش می دهدکه با تنوع غذایی زیادی که دارد یکی از بهترین کتابهای آموزش آشپزی می باشد.
گزارش انتشار نسخه جدید
فرمت کتاب: PDF تعداد صفحات: 63 حجم فایل: 1.40 مگابایت تاریخ انتشار: 08:30 - 91/3/9 منبع: پی سی دانلود امتیاز:
نام ایبوک: آموزش آشپزی غذاهای حیات بخش نویسنده: ابوالفضل کیهانی تعداد صفحات: 82 فرمت ایبوک: PDF زبان: فارسی
توضیحات: تنوع انواع آشپزی در سراسر جهان, بازتابی از ملاحظات بیشمار تغذیه ای, سلیقه ای, کشاورزی, اقتصادی, فرهنگی و مذهبی می باشد. آشپزی مفهومی فراتر از دستور پخت چند غذا دارد . تمام علوم مربوط به تغذیه در حد کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری در نهایت به این مبحث باز میگردند. تاکنون کتاب جامعی در زمینه غذاها، رنگ ها، کرمها، شربت آلات و شیرینی جات بدون زیان که بیشتر موارد مورد نیاز کدبانوهای ایرانی است تهیه نشده و بر آن شدیم تا همچین کتابی را برای کاربران گرامی تهیه کنیم تا مورد استفاده تان قرار گیرد.